Jeugd Lessen

De voordelen van Aikido voor kinderen zijn juist voor de nieuwe generaties zeer relevant. Kinderen worden o.a.: weerbaarder, ze leren om te vallen en weer op te staan, krijgen meer zelfvertrouwen, leren rust en concentratie te vinden en de Japanse cultuur leert respect en discipline.  Dat is allemaal mooi meegenomen voor op school of op straat!  In de jeugdlessen Aikido leren ze de ontelbare aikidotechnieken, maar doen ze ook oefeningen(spelletjes) waardoor ze hun lichaam leren te beheersen. Ze zullen merken dat de lessen elke week anders verlopen en dat is juist het leuke van Aikido. Aikido kent geen competitie, waardoor ze kunnen focussen op hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Kinderen kunnen tot 2x per jaar examen doen en verdienen hiermee hun Kyu graden, van gele slip tot hoger.

Bij lidmaatschap van onze Dojo, zijn alle examens, 2x per jaar oude/kind lessen, stages van gastleraren en lidmaatschap Aikidobond Nederland in decontributie inbegrepen.

Dojo  Spijkenisse  |  woensdag van 19:00 tot 20:00

klik hier voor de examen technieken jeugd
Dit is een PDF bestand met alle technieken vanaf 15e kyu t/m 5 kyu

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Nieuwsberichten

Stage Wilko Lok Sensei

Wo. 8 december komt Wilko Lok sensei (5e dan) naar onze dojo in Spijkenisse om een gastles te geven.

Start seizoen 2021/2022

Maandag 30 augustus om 21:00 beginnen de lessen weer in onze Spijkenisse dojo, Dinsdag 31 augustus om 20:30 starten de lessen in Hellevoetsluis. Dit alleen

WIL JE AIKIDO ZELF ERVAREN?

Kom langs en doe een keertje mee!
Jezelf aanmelden voor een proefles doe je eenvoudig door dit
formulier in te vullen.

Bel 06-10974795 of een PB te sturen via Instagram of Facebook