Week van aikido 17-24 September 2022

ook Iwa ryu aikido doet mee met de nationale sport week in samenwerking met het NOC/NSF en aikido bond Nederland in de week van 17-24 september met vrije inloop tijdens de trainingen in Spijkenisse en Hellevoetsluis.

Ook bieden wij 10 introductielessen aan voor kinderen en volwassenen om meer kennis te maken met aikido.

zie affiche

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Nieuwsberichten

Week van aikido

17-24 sept | Aikido activiteiten bij jou in de buurt Van 16 t/m 25 september is het de NOC*NSF Nationale Sportweek. In heel Nederland organiserengemeenten, sportbedrijven en sportclubs activiteiten om (nieuwe) sporters op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport

WIL JE AIKIDO ZELF ERVAREN?

Kom langs en doe een keertje mee!
Jezelf aanmelden voor een proefles doe je eenvoudig door dit
formulier in te vullen.

Bel 06-10974795 of een PB te sturen via Instagram of Facebook